achtergrond

Kom kennismaken

Op alle locaties ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Filosofie

De peuterspeelzaal is een mooie ‘opstap’ naar de basisschool. In de gezellige speelomgeving gaat er voor de peuters een wereld open. Van samen delen tot prachtige kunstwerkjes knippen en plakken; ze gaan op allerlei manieren sprongetjes vooruit. De kleinschaligheid geeft de peuters een veilig gevoel. In de kleurrijke ruimte kunnen ze helemaal zichzelf zijn. En dat is belangrijk als je op ontdekkingstocht gaat. De ene peuter moet zijn draai vinden in de groep; voor de ander is rustig aan tafel knutselen al een hele uitdaging!

Ontwikkeling / VVE-programma

De leidsters hebben oog voor de ontwikkeling van ieder kind. Ze stemmen de activiteiten af op het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Alles gaat spelenderwijs, want plezier staat voorop tijdens het ochtendje op de peuterspeelzaal! Wij vinden de rol van ouders belangrijk. Er is tijd voor oudergesprekken, waarbij we de ontwikkeling van je peuter bespreken. Heb je tussentijds vragen over de opvoeding of onze werkwijze en activiteiten, dan kun je altijd even binnenlopen.

Pedagogisch plan

De peuterspeelzalen werken volgens een pedagogisch beleidsplan. Je kunt het inzien of opvragen bij ons op kantoor. De leidsters kunnen je ook alles vertellen over de praktische invulling.

Klachtenprocedure

Bent u onverhoopt niet tevreden? Loopt u tegen een probleem aan? Hier kunt u lezen hoe wij u helpen.

 

 

Contact of aanmelden?

Klik hier!

Ontwikkeling
via Uk&Puk

Klik hier!